Photo Sky Art Snimanje Dronom

?esto postavljana pitanja
Dali su troskovi dolaska uracunati za samo jedan pravac?

Ne, ukoliko recimo od nas do vase lokacije ima 50 km onda je cena za oba pravca 1000 dinara (sto znaci 20 dinara po kilometru uracunato za oba pravca).

Vodite racuna da se na cenu dolaska na vasu lokaciju dodaje i putarina za auto put (ukoliko je potrebno voziti auto putem).

Dali radite samo ono što je izlistano na Vašem sajtu?

Ne. Nasa ponuda je siroka i zato je najbolje da stupite sa nama u kontakt telefonskim putem i kazete nam sta zelite da snimate Dronom nije bitno dali je to video zapis ili fotografisanje iz vaduha ili sa zemlje.

Sta znaci u kalkulatoru za cenovnik snimanja dronom “gotovog snimka“?

Gotov, obradjen ili izmontiran snimak je snimak koji mi obradimo u post produkciji i takav snimak je spreman za prikazivanje. Za razliku od sirovog snimka kojeg takodje imamo u ponudi. Sirov snimak znaci da dobijate snimak koji se treba obradjivati i kao takav nije spreman za prikazivanje, sto znaci da ga vi sami morate obraditi, izmontirati…

Dali vrsite snimanja samo u Srbiji ili i u drugim drzavama?

Mi snimamo na podrucju cele evrope, nije bitno dali je to Hrvatska, Bosna, Austrija, Grcka ili bilo koja druga zemlja. Do sada imamo preko 4180 letova na podrucju cele Evrope.

Vodite racuna da se na cenu dolaska na vasu lokaciju dodaje i putarina za auto put (ukoliko je potrebno voziti auto putem).

SNIMANJE 4K DRONOM I FOTOGRAFISANJEKontaktirajte nas

Savetujemo Vas da nas kontaktirate telefonskim pozivom ukoliko imate bilo kakva pitanja.
RADNO VREME
Pon-Ned: 08 h – 20 h
ADRESA
Photo Sky Art – Snimanje Dronom

Kralja Petra I

21400 Backa Palanka

Serbia

TELEFON
+381-65-2745-209

108total visits,1visits today

Snimanje Dronom - Photo Sky Art
Usluge snimanja dronom iz vazduha i fotografisanja nudimo kako privatnim, tako i poslovnim klijentima. Snimanje organizujemo i vršimo na celoj teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Snimamo kadrove iz vazduha za potrebe reklamno – promotivnih spotova, zatim svih vrsta sve?anosti i doga?aja – svadbi, žurki, raznih manifestacija. Tako?e, nudimo usluge fotografisanja iz vazduha gra?evinskih placeva, imobilija…

108total visits,1visits today

en_USEnglish
sr_RSСрпски језик en_USEnglish