Često postavljana pitanja

Proverite pitanja i odgovore pre nego što donesete odluku. Mi iz Photo Sky Art-a pružamo profesionalne usluge snimanja iz vazduha i fotografisanja.
Dali su troskovi dolaska uracunati za samo jedan pravac?

Ne, ukoliko recimo od nas do vase lokacije ima 50 km onda je cena za oba pravca 1500 dinara (sto znaci 30 dinara po kilometru uracunato za oba pravca).

Vodite racuna da se na cenu dolaska na vasu lokaciju dodaje i putarina za auto put (ukoliko je potrebno voziti auto putem).

Dali radite samo ono što je izlistano na Vašem sajtu?

Ne. Nasa ponuda je siroka od snimanja dronom do fotografisanja i snimanja kamerom, i zato je najbolje da stupite sa nama u kontakt telefonskim putem i kazete nam sta zelite da snimate, nije bitno dali je to video zapis ili fotografisanje iz vaduha ili sa zemlje.

Sta u cenovniku snimanja dronom “NEOBRAĐENOG MATERIJALA“?

Gotov, obradjen ili izmontiran snimak je snimak koji mi obradimo u post produkciji i takav snimak je spreman za prikazivanje. Za razliku od “NEOBRAĐENOG MATERIJALA” kojeg takodje imamo u ponudi. NEOBRAĐENI MATERIJAL znaci da dobijate snimak koji se treba obradjivati i kao takav nije spreman za prikazivanje, sto znaci da ga vi sami morate obraditi, izmontirati…
Mi mozemo izvrsiti montazu snimka ali se ta opcija dodatno naplacuje po dogovoru.

Dali vrsite snimanja samo u Srbiji ili i u drugim drzavama?

Mi snimamo na podrucju cele evrope, nije bitno dali je to Hrvatska, Bosna, Austrija, Grcka ili bilo koja druga zemlja. Do sada imamo preko 268 letova na podrucju cele Evrope.

Vodite racuna da se na cenu dolaska na vasu lokaciju dodaje i putarina za auto put.

Imate pitanje na koje ovde niste nasli odgovor?

Ukoliko ovde niste nasli odgovor na vase pitanje, nemojte se ustrucavati da nas kontaktirate i pitate ono sto Vas zanima…

AERIAL PHOTOGRAPHYKontaktirajte nas

RADNO VREME
Pon-Ned: 08AM – 086PM
ADRESA
Kralja Petra I
Backa Palanka
TELEFON
+381 63 185 6379

Viber & WhatsApp
Snimanje dronom photo sky art
Usluge snimanja dronom iz vazduha i fotografisanja nudimo kako privatnim, tako i poslovnim klijentima. Snimanje organizujemo i vršimo na celoj teritoriji Evrope. Snimamo kadrove iz vazduha za: Svadbe, krštenja, rođendani, seminari, koncerti, skupovi, sportski događaji, nekretnine, hoteli, placevi, splavovi, mostovi, ugostiteljski objekti, poljoprivredna gazdinstva i prostori, salaši, ribnjaci, voćnjaci, vinogradi i još mnogo toga…

KATEGORIJE

PRIJAVI SE

PHOTO SKY ART
sr_RSSerbian
en_USEnglish de_DEGerman elGreek sr_RSSerbian