Šta naši klijenti govore

Pogledajte šta naši klijenti govore o našem radu. Pogledajte naš portofolio i blog o savetima za bolje i kvalitetnije snimke i fotografije.

Hypotheses like professors, when they are seen not to work any longer in the laboratory, should disappear.

― Henry Edward Armstrong
Snimanje dronom photo sky art

“Za nas je dobro obavljen posao izmeren našim zadovoljstvom posle realizacije velikog projekta. Photo Sky Art nam je pomogao da se sve kockice slože. Izvrstan tim za saradnju!“

― Milan Blagojevic
Snimanje dronom Photo Sky Art
Snimanje dronom Photo Sky Art

“Za nas je dobro obavljen posao izmeren našim zadovoljstvom posle realizacije velikog projekta. Photo Sky Art nam je pomogao da se sve kockice slože. Izvrstan tim za saradnju!“

 

 

PRIVATNIKMilan Blagojevic

Snimanje dronom photo sky art

Hvala Vam na svemu. Iznenadjujuce brza saradnja i odziv. Vaše ideje su nam pomogle da poboljšamo naš rad. Odlican tim koji je u svakom slucaju olakšavajuca okolnost pri radu jer možete da se oslonite na njih 24 h. Radujemo se sledecem projektu sa vama!

Privatni preduzetnikDjordje Krstic

Snimanje dronom photo sky art

Bavim se iskljucivo fotografijiom i tražio sam iskusnog pilota za saradnju pri snimanju jedne svadbe kako bi zaokružili pricu vencanja fotografijama i videom. Vrlo jednostavan proces saradnje sa pilotom tima Photo Sky Art, kao da smo oduvek deo njihovog tima. Odlicne cene a pre svega kvalitet. Pronašao sam svoj tim za podršku. Hvala momci.

FOTOGRAFNikola Jovicki

Naši klijenti izjavljuju:

Naše vencanje cemo pamtiti na poseban nacin samo zahvaljujuci vama. Sakupili ste naš ceo svet u vašim fotografijama i videima. Neizmerno hvala. Potrudicemo se da svaki naš naredni dogadjaj podelimo sa vama jer su vaša videa neprocenjive uspomene.

MLADANatasa Kljajic

Rodjendan našeg mališana je bio prava atrakcija kako za decu tako i za odrasle jer su svi uživali u nesvakidašnjem snimanju dronom. Neplanirano je ispalo savršeno. Imali smo jedinstven rodjendan plus nezaboravne momente zabeležene videom i fotografijom.

MAJKAIvana Juric

Photo Sky Art je ucinio da svoja sportska umeca promovišem u najboljem mogucem svetlu, fokusirajuci se na moje sposobnosti i prednosti. Video sniman dron kamerom predstavlja najbolju pricu o meni kao profesionalnom fudbaleru.

FUDBALERNikola Simic

Fotografije iz vazduha pomogle su nam da verno docaramo plan i željeni izgled našeg projekta. Photo Sky Art nam je pomogao da našim klijentima predstavimo izgled njihovog doma do detalja, stvarajuci realnu sliku buduceg kompleksa za izgradnju. Hvala!

ARHITEKTASiniša Jovic

Snimanje dronom photo sky art
Usluge snimanja dronom iz vazduha i fotografisanja nudimo kako privatnim, tako i poslovnim klijentima. Snimanje organizujemo i vršimo na celoj teritoriji Evrope. Snimamo kadrove iz vazduha za: Svadbe, krštenja, rođendani, seminari, koncerti, skupovi, sportski događaji, nekretnine, hoteli, placevi, splavovi, mostovi, ugostiteljski objekti, poljoprivredna gazdinstva i prostori, salaši, ribnjaci, voćnjaci, vinogradi i još mnogo toga…

KATEGORIJE

PRIJAVI SE

PHOTO SKY ART
sr_RSSerbian
en_USEnglish de_DEGerman elGreek sr_RSSerbian