Putovanja, objekti, prirodaReklamni spotoviDron 4K Video Spot – Tikvara – Backa Palanka

Pravu lepotu prirode možete da doživite kroz videa i fotografije zabeležene našim 4K dronom. Mi možemo da stignemo na mesta koja su vam nedostižna i odamo vam utisak i osecaj da i sami možete da letite. Prelepe pejzaže jezara Tikvara i reke Dunav docarali smo vam uz pomoc 4K drona koji je nesmetano snimio svaki kutak i prišao delovima netaknute prirode, docaravajuci vam kompletnu sliku jednog zanimljivog prirodnog kompleksa.

Ovakva i slicna videa možemo da izradimo i za vas kako bi drugima pokazali prednosti vašeg grada i sve lepote koje on poseduje dajuci na znacaju prirodnim bogastvima i na takav nacin zainteresujete turiste i unapredite turizam i posecenost vašeg mesta. Sve cene paketa naših usluga možete pronaci na našem sajtu.

Lokacija:
Tikvara, Backa Palanka
Pilot:
Igor Srdic
Dron:
Mavic Air
Kamera:
4K
Vreme leta:
13:30

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snimanje dronom photo sky art
Usluge snimanja dronom iz vazduha i fotografisanja nudimo kako privatnim, tako i poslovnim klijentima. Snimanje organizujemo i vršimo na celoj teritoriji Evrope. Snimamo kadrove iz vazduha za: Svadbe, krštenja, rođendani, seminari, koncerti, skupovi, sportski događaji, nekretnine, hoteli, placevi, splavovi, mostovi, ugostiteljski objekti, poljoprivredna gazdinstva i prostori, salaši, ribnjaci, voćnjaci, vinogradi i još mnogo toga…

KATEGORIJE

PRIJAVI SE

PHOTO SKY ART
sr_RSSerbian